,

Echoes of a Meal

Fra på fredag den 3. september inviteres du med til bords i Galleri Goldfingers under smykkeeventet Echoes of a Meal. Bag “måltidet” står Laugssøstrene Mette Saabye, Josefine Rønsholt Smith, Janne Krogh Hansen og Helen Clara Hemsley.

Måltidet er et fælles udgangspunkt for gruppens refleksioner over ekko – med særligt fokus på mødet og fællesskabsfølelsen omkring måltidet.

Formgivningen af smykker og fremstillingen af måltidet deler en intens brug af sanserne, da både måltidet og smykkerne udføres og bruges med kroppen. Det tilbagestående efter et måltid er erindringen, i smykkerne lagres erindring og afkodes med sanserne og danner en forbindelse mellem tid og sted.

I udstillingen bliver man draget ind i den særlige æstetik ved danske borddækningstraditioner og intensitet ved samværet omkring måltidet. Formålet med udstillingsdesignet er at skabe et eksempel på det nærvær, der opstår ved bordet hvor samtalen flyder frit. Se også lille videofilm, hvor de fire kunstnere taler omkring bordet: https://katharsisdrill.art/BW/Echoes_of_a_meal.mp4 

Fernisering: Den 3.9. 2021 kl. 17-19 i Klosterstræde 18, København K eller book din billet til en smykkesamtale om bordet med et lille glas på https://billetto.dk/search?text=echoes+of+a+meal

Echoes of a Meal kan opleves indtil den 18. september 2021.

Event og film er støttet af Statens Kunstfond og Kjøbenhavns Guldsmedelaug.