,

Kammertonen

Til og med den 1. august 2021 kan du opleve guldsmed og Laugsbror Kim Bucks soloudstilling Kammertonen hos Galleri A. Petersen. Udstillingens titel spiller på mundheldet om at holde kammertonen, altså tale ordentligt. Udstillingen formidler vigtige budskaber og lægger op til overvejelser om, hvordan vi opfører os overfor hinanden: For hvorfor er det, at tonen i den offentlige debat nogle gange bliver så hård, hvorfor er det så svært at holde kammertonen?

På udstillingen vil både kammertone-generatorer og smykker med titler som Løsgænger, Æv bæv og Opblæst på finurlig, underspillet vis give stof til eftertanke. Her er ordspil og håndværk i fin forening med kærlige opfordringer til forandring. Nationale og religiøse symboler med ny mening. Genkendelige og typiske smykke-former, der lige har fået et twist, som gør, at vi nu ser på dem – og på verden omkring os – på en ny måde.

Samtidig med åbningen af udstillingen, udkommer bogen Den ægte vare om Kim Buck, som er skrevet af den norske kunsthistoriker, skribent og kurator Jorunn Veiteberg og udgivet på forlaget Arnoldsche.

Adresse: Bygning A, Galleri A. Petersen, Kløvermarksvej 70, 2300 København S

Kim Buck vil selv være tilstede på udstillingen hver lørdag kl. 12-16 – dog ikke den 10. juli.

Fremvis coronapas (dokumentation for negativ max. 72 timer gammel coronatest, eller gennemført vaccination, eller endt corona-forløb) samt legitimation.

Udstillingen er støttet af blandt andre Kjøbenhavns Guldsmedelaug.

Foto: Dorte Krogh