Samtalesalon

OBS! Ny DATO

Kom til SAMTALESALON om FORBINDELSER før SMYKKERNES BY 2023

Onsdag den 11. januar 2023, kl. 19-21.30 på Statens Værksteder for Kunst, Strandgade 27b, 4. sal, 1404 København K

Som optakt til Smykkernes By 2023 inviterer Kjøbenhavns Guldsmedelaug sine medlemmer og andre interesserede til en Samtalesalon på Statens Værksteder for Kunst, hvor vi mødes og tager fat på årets tema: ’Forbindelser’.

Samtalesalonen henvender sig til alle, som er nysgerrige på Smykkernes by 2023 og som overvejer at deltage som udstiller, idémager, kurator eller udstillingssted. I løbet af aftenen udforsker vi sammen temaet ’Forbindelser’ for at give hinanden et inspirerende og fælles afsæt for Smykkernes By 2023. Samtalesalonen er et alternativ til de måder vi plejer at samles på. Her sørger en samtale-vært for at mikse samtalepartnerne, stille spørgsmålene og sætte samtalerne i gang, så man nemt falder i snak – og straks kan springe til de spændende spørgsmål. Der kræves ikke særligeforudsætninger eller forberedelse og der er ingen rigtige eller forkerte svar, eller konkrete resultater vi skal nå frem til på selve aftenen.

Aftenens samtale vært er idé-udvikler, foredragsholder og skribent Nadja Pass, som er nyudnævnt medlem af Designrådet. Nadja Pass har udviklet de samtaleøvelser, vi skal opleve i løbet af aftenen, og vil sørge for at vi alle går hjem med nye forbindelser og perspektiver.

Med samtalesalonen ønsker Guldsmedelauget at skabe alternative rammer for at styrke den faglige krydsbestøvning mellem os. Vi håber derved at kunne gøde jorden for nye idéer og fremtidige samarbejder, samt at gøre os klogere på hinanden, vores virke og vores mange forbindelser.

Selve samtalesalonen varer to timer og bagefter byder vi på et lille glas og inspireret snak på kryds og tværs. 

Vi glæder os til at se dig!

TILMELDING

Det er gratis at deltage i Samtalesalonen, men vi vil gerne vide hvor mange der kommer, så tilmeld dig inden den 15. december 2022 på mail@guldsmedelauget.dk

Mange hilsner og på gensyn,

Kjøbenhavns Guldsmedelaug

                                                                                                              fotograf: Claus Ch. Christensen