Kjøbenhavns Guldsmedelaug

Skt. Loye nominerede 2019

De tre Sk-t Loye Nominerede 2019

Skt. Loye juryen 2019 (Diana Holstein, Thomas Thulstrup, Bjørn Nørgaard, Margrethe Vestager, Lone Løvschal og Christine Bukkehave) har nomineret tre udstillere, der skal videre i Skt. Loye-forløbet. Valget faldt på Louise Frølund Bech, Nanna Obel og Marie Rimmen.

Med reference til titlen ”En dronning værdig” har de tre nominerede fremstillet en serie af værker, som ”spejles” i en mindre samling af Hendes Majestæt Dronningens egne smykker og objekter. Begge dele udstilles under titlen En dronning værdig – mester, mæcen, monark og kan opleves fra den 27. september- 15. december 2019 på Christiansborg Slot.

På den måde bindes magt, kongehus, Koldinghus, Christiansborg slot og ikke mindst smykker og smukke objekter sammen i en storslået udstilling i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot. Samtidig udvælger juryen den endelige modtager af Skt. Loye Prisen på 100.000 kroner, og prisen overrækkes ved et lukket arrangement den 26. september 2019.

Når udstillingen åbner, lyder samtidig startskuddet til Smykkernes by, hvor medlemmer af Kjøbenhavns Guldsmedelaug åbner op for publikum med særlige aktiviteter i butikker, værksteder og gallerier i København.

Læs mere om Skt.Loye Prisen 2019 – forløb og betingelser 

Foto øverst: Marie Rimmen, Louise Frølund Bech og Nanna Obel fotograferet af Dorte Krogh.