Kjøbenhavns Guldsmedelaug

Smykkernes by 2019

Logo for Smykkernes By 2019

Når Skt. Loye Prisen 2019 er blevet uddelt, ledsaget af udstillingen En dronning værdig – mester, mæcen, monark på Christiansborg Slot, begynder samtidig aktiviteter i byens værksteder, butikker og gallerier under titlen Smykkernes by.

Over 50 engagerede laugsmedlemmer – og en række gæster – byder ind med særudstillinger, værkstedsbesøg, aktiverende events, “skæve” indslag og andre arrangementer i udstillingsperioden, denne gang med reference til temaet “En dronning værdig”. Som noget nyt vil et af laugsmedlemmerne stå bag guidede ture rundt i Smykkernes by. Og denne gang vil byen desuden blive geografisk opdelt i tre områder med hver deres tidsramme, så publikum kan nå at opleve så meget som muligt.

Den (26.), 27., 28. september: København K
Den 3.-5. oktober: København S, V og Frederiksberg
Den 24.-26. oktober:København N, NV, Ø og Lyngby

Smykkernes By_bykort (pdf)
City of Jewellery_citymap (pdf)

Lauget inviterer til at gå på opdagelse i København, besøge særudstillinger og de aktiviteter, der igangsættes for herigennem at opleve mangfoldigheden i guldsmedefaget. Aktiviteterne giver besøgende indsigt i branchens utrolige diversitet og øger samtidig synligheden af det enkelte medlem. Der vil være et trykt bykort, som skal guide besøgende rundt i områderne – det kommer til at ligge hos Laugsmedlemmerne og udvalgte offentlige steder i København.

Følg også opdateringer her på siden, på Facebook (Kjøbenhavns Guldsmedelaug) og Instagram (@smykkernesby) fra sensommeren og frem.

Illustration øverst: Morten Voight

Pressemeddelelse (pdf): PM_SmykkernesBy_2019_FINAL
Logo (jpg, 12,7mb): Nyring.jpg