Spiritus

På gruppeudstillingen Spiritus opfordres du til at kravle op, smage, føle og lade dig beruse! Hele juli måned kan du opleve værker indenfor sølvkorpus, smykkekunst, fotografi, pottemageri og keramik, når i alt ni udstillere giver deres kunstneriske bud på spørgsmålet Er alt, som det ser ud til at være? Laugsbror og sølvsmed Michael Weihe, der står bag udstillingen, uddyber:

Der er ånd over alt, i alt. Frederiksberg Have besidder en ånd, min blå Toyota Aygo besidder en ånd, du og jeg og os alle sammen er åndelige væsener. Og jeg tror på, at vi er forbundne “behind the scenes”, så at sige. At når vi er stille, kan vi på et åndeligt plan kommunikere. Det åndelige manifesterer sig også materielt igennem kunstneriske frembringelser. Udstillerne ønsker at vise verden …at når vi åbner sanseapparatet, rummer verden en ekstra dimension, som er større end den, vores bevidsthed indfanger. Det er ikke alt, vi kan eller skal forstå; vi giver plads til åndeligheden og ufatteligheden.

Udstillerne er: Smykkekunstnere Ruth Elvira Gilmour, Paula Lindblom og Mari Keto + sølvsmede og laugsbrødre Claus Bjerring og Michael Weihe + keramiker Bettina Storm + pottemager Sigrid Hovmand + fotograf Jeanette Phillipsen + guldsmed Andreas Exner.

Åbningsreception: Torsdag den 1. juli kl. 16.00 – 20.00 hos WEIHE på Gammel Kongevej 179, 1850 Frederiksberg. Besøg udstillingen i butikkens almindelige åbningstid, onsdag kl. 12-18 og lørdag kl. 12-15.